Rajoy: "No ens venceran"

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha dit aquest dissabte al matí a La Moncloa que els atemptats d'aquesta nit "no són una guerra de religions, sinó una lluita entre civilització i barbàrie" i ha assegurat que els terroristes "no ens venceran encara que ens facin molt de mal".

El PSOE, pel pacte antiterrorista

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, acompanyat d'altres presidents autonòmics socialistes, ha reclamat aquest dissabte "la unitat de tots els països" contra les amenaces gihadistes i ha calmat els ànims dient que "la mateixa unitat que va derrotar el terrorisme d'ETA també ens portarà a acabar amb el terrorisme gihadista". "París sempre serà la ciutat de la llibertat".

C's, suport al Govern espanyol

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha anunciat aquest dissabte a Barcelona que ja va demanar el PP i al PSOE sumar-se al pacte contra el terrorisme gihadista i ha expressat el seu suport al Govern espanyol.

Podemos diu no al pacte PP-PSOE

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha transmès a la seu del partit el seu condol als familiars i amics de les víctimes i s'ha mostrat en desacord amb els valors del pacte antigihadista signat pel PP i el PSOE.

Mas: "La lluita del bé contra el mal"

"Hi ha ganes de destruir, de violència per violència i de fer córrer la sang", ha condemnat el president en funcions, Artur Mas, després del minut de silenci convocat a la plaça Sant Jaume. "La sang que ha corregut a París també és la nostra".