Unes 250 persones, segons el recompte de la Guàrdia Urbana, s'han manifestat aquest dissabte a la tarda contra la repressió amb una marxa de torxes a Barcelona convocada pel col·lectiu Coordinadora Antirepressiva. La protesta ha començat al carrer Pelai i ha avançat per la Rambla cap a la plaça Sant Jaume, amb una capçalera amb el lema 'Per Nadal, us volem als carrers'.

Els concentrats han demanat la llibertat dels dirigents independentistes empresonats per l'1-O i d'altres processaments "per causes polítiques i socials". Durant la lectura d'un manifest per part dels portaveus del col·lectiu. També han detallat que el col·lectiu Coordinadora Antirepressiva ha nascut per a donar una "resposta unitària i cohesionada, sense que ningú es quedi només davant la repressió".

Durant la protesta, que ha acabat sobre les 20.30 hores, els manifestants han corejat consignes com 'Catalunya serà la tomba del feixisme' i 'L'únic terrorista és l'Estat capitalista'. També han reivindicat mobilitzar-se als carrers, en una marxa a la qual han acudit amb cartells amb fotos de les persones a les quals reclamen amnistiar, algunes 'estelades' i una bandera comunista.