El president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident, Pere Aragonès, han visitat aquesta tarda Carme Forcadell i Dolors Bassa a la presó de Puig de les Basses. En sortir de la visita, Torra ha assegurat que l'empresonament "no només és una injustícia, sinó que és una indecència". A més, Torra també s'ha mostrat sorprès pel coratge i determinació de l'expresidenta del Parlament i la consellera.

Vídeo de l'ACN

A més a més, Torra ha explicat que les dues preses polítiques li han demanat que transmeti a la ciutadania catalana que elles no són cap "moneda de canvi" en cap negociació o tracte, en cap concepte. Forcadell i Bassa també han demanat que se les tingui presents, però que en cap cas "se les plori", sinó que se les "reivindiqui", segons ha dit el president.

Quim Torra també ha explicat que tant Bassa com Forcadell han agraït les mostres de suport rebudes i els han fet arribar un "agraïment".

Tant el president com el vicepresident han arribat a Puig de les Basses cap a les 16:30h, i han sortit dues hores més tard del mateix centre penitenciari.