El president, Quim Torra, va superar la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, al debat de política general que es va celebrar entre el 4 i el 9 d'octubre al Parlament, segons l'enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), tot i que, la valoració majoritària al sondeig és que cap dels intervinents va aconseguir guanyar. Igualment, cap dels diputats aconsegueix l'aprovat, però el portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, és el millor valorat, amb un 4,6.

A la pregunta qui creu vostè que va guanyar el debat?, el 42,2% dels enquestats considera que no va guanyar ningú. Un 11,4% respon que va ser el president qui va aconseguir la victòria, mentre que en segon lloc apareix la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, amb un 6,2%. En tercer lloc, el socialista, Miquel Iceta, amb un 4,5%; seguit de Sabrià (2,2) i el cupaire Carles Riera (1,5). En els darrers llocs queden situats el popular Alejandro Rodríguez (0,6%) i la portaveu dels Comuns, Jèssica Albiach (0,2%).

Ceo

En general, a l'hora de valorar el cara a cara entre el president i la líder de l'oposició, Torra supera Arrimadas. Les intervencions del cap de l'executiu són considerades més clares, serioses, responsables i constructives, mentre que les de la líder taronja apareixen com a més demagògiques i superficials. 

arrimadas

També la supera en coneixement dels problemes de Catalunya, capacitat d'encaixar crítiques, iniciativa política i sensibilitat cap els problemes dels catalans, entre d'altres. 

arrimadas2

El 57,2% dels enquestats van seguir amb bastant o molt interès el debat, però el resultat no va satisfer excessivament, tenint en compte que a l’hora de demanar una valoració el ple obté una nota del 3,77. Els més satisfets van ser els votants de JxCat (5,4) i els menys satisfets, els des PSC (1,9).