L'exhibició de cartells amb què la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, acostuma a il·lustrar les seves intervencions al Parlament ha provocat aquest matí a l'hemicicle la befa del president, Quim Torra, que ha ridiculitzat el gest de la líder taronja. "Veig que queda inaugurada la nova temporada de cartellets de Ciutadans 2019. Ens anem renovant", ha engegat el president quan Arrimadas li ha plantat al davant un cartell on es podia llegir "¡La República no existe, Sr. Torra!" utilitzant la mateixa grafia i estètica dels cartells que reclamen la llibertat dels presos.

Arrimadas cartell "La República no existeix" - ACN

"És fantàstic venir a sessió de control a veure quin cartellet sortirà avui", ha continuat Torra entre els riures dels seus diputats.

El president ha retret que el seu govern prefereix "treballar a ensenyar cartells" i que amb aquest gest Ciutadans demostrava qui són: "Els que mai a la vida estan al costat de la solució, estan sempre al costat del problema".

Prèviament, Arrimadas ha retret a Torra que mentre està "amb els seus viatges", els problemes se li acumulen, i que governar no és el seu fort. "Que la república no existeix ho sap fins i tot Puigdemont que demana tornar al Tribunal Constitucional", ha ironitzat.