La xarxa de protecció de la muralla romana de Tarragona torna a estar plena de llaços grocs i la polèmica segueix viva. Els llaços s'han penjat altre cop al tram de muralla arran del portal del Roser, sobre una xarxa protectora anticoloms. És exactament el mateix punt on ja n'havien aparegut setmanes enrere i que l'Ajuntament va fer retirar després que s'aixequés una forta polèmica a través de les xarxes, i dures crítiques per part de Cs i PP -soci de govern amb el PSC. Criticaven que s'"embrutés" un espai declarat Patrimoni Mundial per la Unesco.

L'acció per penjar-los de nou s'hauria dut a terme durant la nit d'aquest dilluns a dimarts en una zona que està videovigilada per càmeres. Aquest dimarts al matí veïns i turistes miraven encuriosits els llaços que tornen a omplir l'indret i alguns fins i tot hi feien fotos. Fonts de l'Ajuntament afirmen ser coneixedors de la recol·locació dels llaços, però a hores d'ara encara no ha pres cap decisió de com procedirà al respecte.

Fa just una setmana el consistori retirava un grapat d'aquests símbols per la llibertat dels presos polítics argumentant que estaven sobre "una de les parts més importants del patrimoni històric de la ciutat" i que ja hi portaven "prou dies". La definida com a "decisió de govern municipal" va ser aplaudida pel grup popular i repudiada per la CUP, que va animar els ciutadans a "restituir" els símbols i penjar-ne "molts més encara".