Ciutadans ha encetat avui la seva cursa per governar Catalunya i ho ha fet amb un eslògan amb faltes gramaticals i un discurs que ha suscitat tot tipus de reaccions a les xarxes socials. Una de les més enginyoses ha estat la del periodista Toni Soler, que ha compartit un vídeo a Twitter, fet per @sergipinkman, en què es posa en evidència les contradiccions per la formació liderada per Inés Arrimadas.

Les imatges volen posar en relleu la fredor del missatge de Ciutadans, especialment després de triar un eslògan —"Ara sí, votarem"— que fa una referència directa a l'1 d'octubre, la jornada en què es va celebrar el referèndum català enmig de la violència perpetrada per l'Estat.

El vídeo, que inclou declaracions d'Arrimadas i d'Albert Rivera, empra imatges de la violència policial de la jornada del referèndum de l'1 d'octubre, una actuació a la qual dona suport la formació taronja.

"El 21-D anirem a votar perquè Catalunya s'ho mereix. Perquè Catalunya ha de tenir convivència de nou als carrers", diu la primera part del discurs d'Arrimadas, que es barreja amb imatges dels cops de porra dels cossos de la policia espanyola l'1-O, una dinàmica que acompanya tot el vídeo.