Toni Cantó va abandonar el seu càrrec de portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes per passar a formar part de la llista del Partit Popular al costat d'Isabel Díaz Ayuso. La jugada, però, va ser tot un fracàs i la seva candidatura va ser vetada. Desesperat, ara ha decidit tornar al País Valencià i ha ofert al PP la seva ajuda "on li diguin" i "des d'on sigui"

Concretament, s'ha adreçat al pròxim o pròxima "líder" del PP per col·laborar en la construcció d'"una bona alternativa davant d'aquest socialisme nacionalista i podemita". 

Ajudar "des d'on sigui"

En una entrevista a l'emissora de ràdio de la Cope, Cantó ha assegurat que serà "allà on pugui ser, anirem veient en els pròxims mesos com va avançant el procés de primàries [del PP] que tenen allà, però la persona que sigui elegida pel partit per liderar la Comunitat Valenciana pot comptar amb mi i, com sempre, des d'on sigui, tant me fa"

"Posaré tota la carn a la graella i gastaré fins a la meva última energia per ajudar a fer que passi el mateix que està passant a Madrid. Em sembla que l'eix que ha triat Isabel Díaz Ayuso és perfectament exportable a les eleccions vinents a la Comunitat", ha insistit. 

Una vinculació "total" amb el PP al País Valencià

En ser preguntat per si té intenció de concórrer a les primàries del partit del País Valencià, ha assenyalat: "Jo no entraré en el procés intern que està vivint aquí el PP". "Són processos que porten el seu temps i no sé com acabaran", ha afegit Cantó. 

D'altra banda, tot i haver tornat recentment de la capital espanyola, Cantó ha assegurat que té "claríssim" que la seva "vinculació amb la Comunitat Valenciana és total". 

Un futur incert

D'altra banda, ha fet referència a les eleccions madrilenyes del 4-M, en les quals va intentar presentar-se com a número tres de la llista del PP, i ha augurat que "la molt probable victòria d'Isabel Díaz Ayuso" pot esdevenir "una primera fase d'una eufòria que farà que molta gent cregui que és possible". 

Tot i que ha subratllat de nou que estarà on li diguin "per donar un cop mà i que hi hagi un canvi" i aconseguir que "el centredreta sumi forces", també ha reconegut que no té "ni punyetera idea" del que serà de la seva vida a partir del 5 de maig. "Com a actor és una sensació a la qual estic acostumat", ha rematat.

 

 

Imatge principal, Toni Cantó en un acte de campanya a Madrid / EFE