Toni Albà ha aprofitat la tornada del programa Preguntes freqüents de TV3 per ridiculitzar la república imaginària de Tabàrnia. Ho ha fet presentant-se com a president de Catabàrnia. D'aquesta manera l'humorista ha fet befa de l'autoproclamat president legítim de Tabàrnia, Albert Boadella.

Catabàrnia no és altra cosa que la Catalunya actual i Albà insta a "no fer cas dels disbarats d'aquells que van disfressats de ciutadans del món" i que intenten "fer creure que els nostres nens estan adoctrinats i que odiem els veïns del replà".

A més a més l'humorista ha volgut subratllar diversos aspectes de la cultura popular catalana: "Aquí volem seguir sent el poble dels calçots, els castellers, de la Feria de Abril, dels hereus de la Trinca, de la Carmen Amaya, de Rubianes i del Polònia". Finalment ha matisat que a Catabàrnia "riem sense manies de tot i de tothom" i que "mai s'ha perseguit ningú".

Dimarts passat, Albert Boadella va intervenir en un vídeo gravat prèviament en què es va presentar com a "president a l'exili de Tabàrnia" i va acusar els dirigents independentistes de "trinxar famílies, amistats i negocis” i d'haver portat "a la ruïna més absoluta".