L'actor Toni Albà ha comparegut aquest dilluns al matí als jutjats de Barcelona per la querella que va presentar contra ell l'alcaldable Manuell Valls. Hi ha anat acompanyat del seu advocat, Sergi Blàzquez, de Drets per assistir a l'acte de conciliació judicial.

En una piulada del mateix advocat, explica que després del tràmit d'avui Valls encara és a temps de desistir de la querella. "Si no ho fa, toparà amb tot un poble que defensa la llibertat d'expressió", avisa Blàzquez. De moment, Albà ha esborrat el tuit pel que se l'acusava d'un delicte d'injúries greus amb publicitat.

Albà va publicar una piulada al seu compte de Twitter el 24 de gener passat en el qual es podia llegir: "MV és un malparit, cuc de claveguera, tros de cagarro i tots els adjectius que es vulgui... exactament igual que l'IBEX que el va parir". El tuit era una resposta a un altre tuit en el qual se citava una frase de Manuel Valls en El Objetivo, un programa de la Sexta. La frase deia: "Els castellanoparlants ho passen malament a Barcelona".