El jutge d'instrucció número 7 de Manresa no ha admès a tràmit la denúncia que va presentar Oriol Junqueras per un delicte d'amenaces, coaccions, usurpació de funcions administratives i contra l'exercici de drets fonamentals arran d’un missatge emès en nom del Tribunal Suprem entorn de la possible responsabilitat penal dels professionals de la Junta de Tractament a l’hora de revisar la situació dels interns pel procés i excarcerar-los per a un confinament domiciliari.

Junqueras va presentar la denúncia després del missatge del Tribunal Suprem advertint les juntes de tractament de les presons sobre la possibilitat de donar el permís perquè els presos polítics passessin el confinament a casa.

El jutge defensa que la querella de Junqueras descriu una font inconcreta i a la vegada apunta directament al Tribunal Suprem com a emissor del missatge. I en aquest punt s'agafa a la seva manca de competència, ja que "el mateix querellant atribueix els fets presumptament delictius a persones que gaudeixen d’un fur especial, sens perjudici que pugui reiterar la querella davant l'òrgan jurisdiccional competent". Per tant, i per motius de l'aforament dels magistrats del Tribunal Suprem, el jutge rebutja admetre a tràmit la querella.