Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha retirat tota la publicitat de metro i autobusos relacionada amb el referèndum de l'1 d'octubre.

La Guàrdia Urbana ha obert diligències per aquesta publicitat sobre l'1-O, tot i que els dies de publicitat contractats al metro ja s'havien acabat.

"L'exclusivista dels espais publicitaris ha anat substituint panells segons els calendaris contractats", han assenyalat les mateixes fonts, que han assegurat que actualment no queda cap dels anuncis que es podien veure en estacions de metro i en autobusos.

La Guàrdia Urbana

El secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, ha denunciat via Twitter que la Guàrdia Urbana el va identificar mentre participava en un acte de l'Assemblea Nacional Catalana.

Per altra banda, ahir a la nit la Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir un membre de la CUP després d'un acte pel referèndum de l'1-O a la Sagrera. El militant cupaire hauria estat detingut després que discutís amb una patrulla d'agents i es negués a identificar-se en el concert posterior a l'acte unitari "Sant Andreu pel Sí", en què havien intervingut ponents com Irene Rigau, Maria Rovira, Jordi Sànchez i Anna Surra.