El primer tinent d'alcalde de Gavà, el socialista Miguel Ángel Díaz, va dimitir ahir dimecres després de donar positiu en un test d'alcoholèmia arran d'un accident de trànsit. Ara s'ha sabut que en l'esmentat accident, Díaz va atropellar un membre de l’executiva de les joventuts del PDeCAT.

Segons ha avançat OK Diario i ha confirmat El Nacional, el jove atropellat té 28 anys i és un militant de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC). 

L’alcaldessa del municipi, la socialista Raquel Sánchez, ha explicat que el primer tinent d’alcalde s'ha mostrat “penedit”. L'alcaldessa també ha descrit els esdeveniments com un "fet excepcional” i un “error puntual".

Tot i així, segons recull l'esmentat diari, el polític socialista no es va disculpar amb el ferit i va marxar a la "fuga" i sense "atendre'l". Un polèmic accident, hauria causat, a més de la dimissió del polític, “traumatismes” i l’“immobilització” d’una cama del jove militant independentista. El PDeCAT de Gavà ha respost als fets en un comunicat oficial i ha demanat una disculpa pública al "company ferit".