Tercer dia de vaga de fam per a Jordi Sànchez i Jordi Turull: "L'encarem il·lusionats i amb força".

A través de Twitter, Sànchez ha exposat que "els pitjors dies són els dos primers" i ha assegurat que "el cos encara resisteix una mica... per tant, endavant".

Jordi Turull, també a Twitter, afirma: "el meu cos a la presó, el meu cor a Catalunya.

El director de l'Hospital Moisès Broggi-Central de l'Hospitalet, Jordi Vilarasau, que ha assessorat a l'expresident de la ANC i diputat de JxCat, Jordi Sànchez, i al exconseller i diputat de JxCat Jordi Turull, en la vaga de fam que tots dos han emprès, ha assegurat que estan "forts" després dels seus primers dies de protesta.

En una entrevista aquest dilluns a Catalunya Ràdio, ha dit que les persones que els han visitat els han trobat "plenament conscients" de l'esforç que suposa la seva protesta i amb ganes de dur-la a terme.

Tenen "plena confiança professional" en els serveis mèdics del centre penitenciari de Lledoners, que els marquen seguir la seva rutina diària amb normalitat, encara que Vilarasau ha augurat que si la seva salut s'afebleix els metges de presó poden suggerir modificar-la i que siguin traslladats a la infermeria.