Aquest vespre s'han viscut escenes de tensió al parc de la Ciutadella, davant la seu del Parlament, en una concentració de centenars de persones que han assistit a la convocatòria de #EnsveiemalParlament. A la concentració hi han assistit independentistes molt crítics amb el que consideren inacció del govern en el procés sobiranista. Cap a les 20 hores eren 2.000 les persones concentrades.

La tensió s'ha disparat quan alguns dels concentrats han mogut tanques i han llançat pots de fum, ampolles d'aigua i bengales contra els Mossos. Alguns manifestants han cremat una bandera espanyola.

 
La policia catalana ha advertit en dues ocasions que podien fer càrregues si persistia la situació. La presència policial davant del Parlament ha estat reforçada, i s'hi han desplaçat una vintena de furgones.
 
Després d'uns minuts, els Mossos han fet avançar el cordó policial i els manifestants han retrocedit. Finalment, no hi ha hagut càrregues policials i els manifestants han estat desallotjats del parc de la Ciutadella.