La celebració d'un míting del partit ultra Vox al barri de la Salut de Badalona (Barcelonès) ha comportat moments de tensió, amb empentes entre simpatitzants del partit i antifeixistes que volien impedir que se celebrés l'acte. Des de mitja tarda, desenes de persones han acudit a la crida dels antifeixistes per barrar el pas als assistents al míting del cap de llista ultradretà al Congrés per Barcelona, Ignacio Garriga.

A dos quarts de set de la tarda, els Mossos d'Esquadra han intervingut per dispersar els manifestants amb cops de porra, amb l'objectiu d'obrir pas i permetre l'entrada als assistents a l'acte de Vox, en nom de la llibertat d'expressió. Després dels primers forcejaments, els agents han aconseguit deixar lliure l'espai. Els antifeixistes han escridassat els simpatitzants de Vox i han llançat consignes com "no passaran" o "vecino, despierta, el nazi esta en tu puerta". 

Els col·lectius de la plataforma antifeixista de Badalona s'havien convocat a concentrar-se a l'entrada del Centre Cívic La Salut, a l'avinguda del Marqués de Sant Morí, per intentar boicotejar l'acte.