Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones per desordres públics i atemptat contra l'autoritat després de la protesta contra la carpa que Vox ha plantat al districte de Sant Andreu de Barcelona..

La carpa des de la qual una desena de persones informaven sobre el partit Vox estava previst que s'instal·lés de deu a dotze del matí a la cruïlla entre el carrer de Sant Andreu i la rambla Onze de Setembre.

Quan ja l'han recollit i els membres de Vox han marxat, s'han viscut moments de tensió entre els manifestants antifeixistes i els Mossos d'Esquadra, que han carregat i han fet les detencions.

A quarts de deu un centenar de manifestants han arribat des de l'estació de metro Onze de setembre per escridassar els ultres i els han llançat ous, mandarines i almenys una pedra. 

Els dos grups han estat separats amb un cordó policial format per una vintena d'antiavalots. La zona ha estat blindada per una desena de vehicles dels Mossos d'Esquadra.

Els manifestants han cridat consignes contra Vox i contra el feixisme. Duien una pancarta amb el lema "Per un Sant Andreu antifeixista i combatiu".

La carpa estava instal·lada al creuament del carrer Gran de Sant Andreu amb l'avinguda 11 de Setembre i s'hi ha estat fins al voltant de la una del migdia. 

Pancarta manifestants antifeixistes Vox ACN

ACN

El centenar de manifestants han estat mobilitzats per les xarxes socials. Entre d'altres, la CUP de Sant Andreu ha convocat una concentració al costat de la parada de Vox.