S'estan vivint escenes de tensió aquest vespre davant la caserna de la Guàrdia Civil a Gràcia, a Barcelona, en una manifestació convocada pels CDR, a la qual han assistit unes 200 persones, i que ha estat contestada per una cinquantena d'espanyolistes.

Ara bé, els manifestants d'ambdós grups no han arribat a coincidir perquè efectius dels Mossos d'Esquadra s'hi han interposat i han deixat les dues concentracions separades.

Els independentistes han tallat el carrer a la cruïlla entre la Travessera de Gràcia i el carrer Nàpols. Durant la protesta, s'han sentit crits demanant la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, alhora que s'hi ha fet una petita projecció amb imatges del 20-S de fa dos anys i s'han encès un parell de bengales de llum.

Per altra part, els espanyolistes s'han col·locat just davant de la caserna de la Guàrdia Civil encerclats per diversos agents dels Mossos. Al llarg de la concentració s'ha pogut escoltar diverses vegades l'himne d'Espanya, el de Catalunya i fins i tota la cançó "Waterloo" d'ABBA, en referència a l'exili del president Carles Puigdemont.