Els CDR han convocat aquesta tarda una concentració de rebuig a l'acte de campanya que ha organitzat Vox al Centre Cívic Sant Martí de Barcelona. Poc abans de l'inici de l'acte, els CDR han intentat entrar al recinte al crit de "fora feixistes dels nostres baris" i el partit d'extrema dreta ho ha impedit, provocant escenes de tensió que han acabat amb la intervenció de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra per acordonar l'entrada a l'acte.

La intervenció policial ha provocat, alhora, noves imatges de tensió entre els Mossos i els CDR. Aquesta escena ha durat només uns instants i els manifestants independentistes s'han quedat fora del recinte cridant consignes contra el feixisme i Vox. Alhora, intentaven impedir l'entrada dels últims simpatitzants de Vox que arribaven a l'acte, que havien de ser ajudats pels Mossos per entrar a l'edifici. on hi participaven el candidat per Barcelona, Ignacio Garriga, i el portaveu del partit al Congrés, Iván Espinosa de los Monteros entre d'altres. 

Just abans i després de la intervenció de la Brimo, diversos assistents a l'acte del partit d'extrema dreta ha provocat als CDR concentrats cridant-los consignes unionistes i ensenyant una banderes espanyoles. Aquestes provocacions han estat contestades amb crits antifeixistes.

Un cop ha acabat l'acte, quan han sortit els assistents i els candidats, els CDR seguien concentrats i han seguit protestant per la presència de l'extrema dreta a Barcelona amb les mateixes consignes que quan han entrat a l'acte.