El 51è tall a l'avinguda Meridiana ha transcorregut amb algunes escenes de tensió entre els Mossos d'Esquadra i els manifestants. Des del primer minut de l'acció, els agents de la policia catalana han tractat d'impedir que els veïns afectessin el trànsit del carrer, fita que no han aconseguit.

Després d'encapsular un grup de manifestants i forçar-los a pujar a la vorera, altres manifestants que s'havien quedat a l'altre banda del carrer s'han desplaçat fins a l'altura del carrer Escòcia per fer un nou tall. Aquesta acció ha obligat als Mossos a haver de dividir els seus efectius.

A partir d'aquí, manifestants i Mossos han començat el ja habitual joc del gat i la rata i en alguns moments s'han viscut escenes de tensió, quan els Mossos han empentat i carregat contra els manifestants.

Entre els manifestants que protestaven hi havia l'activista Roger Español, votant de l'1-O que va perdre un ull a causa d'una bala de goma disparada per la policia espanyola. Español, present altres dies en aquesta protesta, ha tocat el saxofon per fer més amena la mobilització.

Per altra banda els CDR i els acampats desallotjats de la Plaça Universitat han tallat la Gran Via a l'altura del carrer Entença.

Posteriorment, agents dels Mossos i la Guàrdia Urbana han retingut i identificat alguns dels manifestants que havien participat en el tall.