"Què farien vostès si algú els explica que Putin busca aconseguir la independència de Catalunya amb ajuda del compte de Twitter d'Assange?". Això és el que es pregunta l'edició espanyola de la cadena RT, el primer canal de TV rus, i la resposta és clara: "recomanar-li unes vacances?, un bon psiquiatre? o el sotmetrien en un control antidoping?". 

Així de contundent es mostra la presentadora del canal, que carrega contundentment contra el digital El Confidencial, que és qui va publicar la notícia del 'triangle' Puigdemont-Assange-Putin. "Aquesta peculiar teoria no va ser publicada en una pàgina de paròdia, sinó en un dels mitjans digitals amb més difusió a Espanya", critica la periodista. En aquest sentit, assegura que el diari es basa en els tuits proprocés del creador de Wikileaks i enllaça "suposicions, hipòtesis i conjectures per arribar a la seva aterridora conclusió: el Kremilin està darrere del procés independentista".

A més, assegura que el diari va fer una infografia per "donar-li un aire d'autèntica investigació periodística", que assegura que es fa "recorrent al clàssic 'Fulanito coneix Juanito, Juanito a Pedrito, Pedrito a Pablito i Pablito a Menganito, així que Fulanito i Menganito són íntims'".