La televisió alemanya DW ha posat a debat l'entrevista emesa fa dos dies al ministre d'Afers Exteriors, Josep Borrell, durant la qual va sortir del set, però va tornar per acabar-la després de parlar amb els seus assessors. 

La rebequeria de Borrell ha tingut ressò més enllà de les fronteres espanyoles i alemanyes, fins al punt que la cadena alemanya ha publicat una enquesta al compte de Twitter del programa on demana als usuaris sobre el paper de l'entrevistador, Tim Sebastian. 

Sebastian, davant l'acusació de Borrell de fer-li preguntes esbiaixades, va respondre-li "no sóc aquí per donar-vos les preguntes que desitgeu, Ministre". L'enquesta pregunta als teleespectadors, quina decisió haurien pres davant l'actitud de Borell, i n'ofereix tres opcions. La primera, "fer preguntes toves", que no comprometessin l'entrevistat. La segona, seguir amb "més insults". I per últim, "no fer absolutament res". 

No és d'estranyar que la opció més votada sigui, fins aquest dissabte al vespre, la tercera opció, la de seguir l'entrevista sense canviar-ne la planificació, tal com va fer Sebsatian. L'enquesta acumula més de la meitat dels vots, un 64%. 

La defensa de l'entrevistador de poder elegir lliurament les seves preguntes va ser el colofó d'una tensa entrevista.