El partit de futbol entre les seleccions d’Espanya i la República Txeca i el debat a quatre bandes dels candidats a les eleccions del 26 de juny van ser els espais més vistos durant la jornada de dilluns, amb un lleuger avantatge del futbol, segons les dades de les cadenes generalistes d'àmbit estatal. 

L’encontre esportiu, emès a Tele5, va assolir una quota de pantalla del 55,8% i una audiència de 8,8 milions de persones, mentre que el debat va sumar un 49,1% de quota i una audiència de 8,4 milions sumant els principals canals que el van emetre, La1, Tele5, Antena3 i La Sexta, tot i que sumant les audiències de canals territorials com TeleMadrid i Canal Sur, el debat va superar per poc l'audiència del futbol. 

Segons les dades d’audiència d’ahir, el minut d’or del partit de futbol va ser just al final de l’encontre, en concret a les 16:48h (just un minut abans del final), amb 10,5 milions de teleespectadors i una quota de pantalla del 64,7 per cent.

Per la seva banda, la cadena generalista Cuatro, que va preferir no emetre el debat, va assolir un share del 9,2% i 1,5 milions d'audiència amb l'emissió de la pel·lícula fantàstica John Carter