El grup de suport a Tamara Carrasco, detinguda i acusada de terrorisme per formar part d'un CDR, ha denunciat el tracte que al seu entendre va rebre en els actes de la Diada. Actualment, Carrasco es troba en situació de llibertat provisional, tot i que té prohibit sortir del seu municipi, Viladecans, excepte per anar a treballar.

"Ens ha dolgut, i especialment a la Tamara, que no es comptés amb ella per participar de forma activa en un dia tan important per a totes", han assegurat a través d'un comunicat difós a les xarxes socials. Tot i que reconeixen que sí que se la va esmentar durant els parlaments que es van fer, denuncien que no hi fos present, "tal com d'altres represaliades van ser-hi". "Ens hem trobat invisibilitzades en els diferents actes que es van dur a terme", sentencien. Personatges com la mare de l'Adrià, el jove membre del CDR acusat de terrorisme i exiliat a Bèlgica, i els advocats que porten les causes internacionals contra la repressió de l'Estat van fer discursos en els actes de la Diada.

Arran d'aquest fet, el grup de suport convida "al poble a fer una reflexió i pensar en la República que volem". El mateix escrit reivindica la "futura República" com "de totes, justa, feminista, anti-feixista i solidària". D'altra banda, agraeixen "tot el suport que la Tamara ha trobat al carrer, l'escalf i l'empatia rebuda per part de totes les persones del poble".