L'activista dels CDR Tamara Carrasco, que ahir va ser absolta d'un delicte desobediència, ha donat les gràcies a totes aquelles persones que li han enviat mostres de suport. "Moltes gràcies a tots i totes pel suport, de tot cor", ha especificat Carrasco en una piulada en el seu compte de Twitter.

També ha tingut unes paraules pel seu advocat Benet Salelles i el seu terapeuta Rubén Sánchez. A més, ha indicat que no dona "abast per respondre tots els missatges!"

Judici Tamara CarrascoTamara Carrasco durant el seu judici  

Adverteix que continua la lluita

Carrasco ha manifestat que ha estat una lluita molt dura i llarga, però ha advertit que "encara no ha acabat". En aquest sentit, aquest dimecres al matí, la defensa de Carrasco ha indicat que demanarà una indemnització al ministeri de Justícia per danys morals, després que hagi estat absolta d'una pena de set mesos de presó i inhabilitació. 

El cas Carrasco es remunta al 10 d'abril del 2018, quan va ser detinguda i trasllada a Madrid per ser investigada per uns delictes de rebel·lió i terrorisme. A més, el novembre, el magistrat de l'Audiència Nacional Diego de Egea va decidir deixar de banda l'acusació de terrorisme i rebel·lió i enviar el cas als jutjats catalans per un delicte de desordres públics. Tot i això, va mantenir sobre Carrasco l'obligació d'estar confinada a Viladecans.

Sis mesos més tard, l'Audiència de Barcelona va acordar que el cas el portés el jutjat d'instrucció número 24 de Barcelona. A finals del maig passat, la magistrada instructora va considerar que el confinament, de prop de catorze mesos, era desproporcionat i, per això, el va aixecar, però va mantenir la investigació. 

Finalment, ahir la magistrada va determinar que no veu acreditat que Carrasco enviés el març del 2018 un àudio sobre possibles accions dels CDR a ningú més que al seu grup d'amics a través del seu grup de WhatsApp, així com que realitzes de funcions de coordinació dins dels CDR.

Després d'aquest llarg procés judicial, Carrasco ha escrit el tweet per donar gràcies a totes les persones que l'han acompanyat o s'han simpatitzat amb la seva causa. La piulada conclou: "Us vull donar les gràcies a tots, però sobretot al meu advocat @salellasadv  i al meu terapeuta @RobenFawkes", un missatge que acompanya amb un cor vermell.