Més d'un centenar de CDR han tallat el trànsit a la confluència de la Gran Via amb el carrer Entença de Barcelona el vespre d'aquest dimarts per celebrar-hi un sopar popular, en una nova forma de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders socials i polítics de l'independentisme pels fets del 20-S i de l'1-O.

Per passar l'estona, els concentrats s'han posat a jugar a diversos jocs de taula o a llegir.

tall cdr gran via - acn

Els concentrats responen a una crida dels CDR similar a la que hi ha hagut a les vuit del vespre a l'avinguda Meridiana, on des de fa setze dies hi ha talls de trànsit a l'altura del carrer Fabra i Puig, i a la prevista a les nou de la nit a la Font Nova de Sants. El compte de Twitter del CDR Barcelonès ha difós l'acció a través del lema 'Avui sopem per la revolta popular'.

Minuts abans de l'hora convocada per fer el tall, agents de la Brimo dels Mossos desplegats per la zona han identificat joves que passaven pel carrer.

Mentre treien les carmanyoles amb el sopar, els concentrats han cridat consignes per mostrar el malestar amb la situació que es viu a Catalunya arran de la sentència del Tribunal Suprem. Per exemple, han corejat lemes com 'No s'atura, aquesta dictadura'.

Més tard, els CDR han aparegut també a la tercera i última convocatòria per avui: la plaça de Sants. Un cop tallat el trànsit, han tret les carmanyoles i han començat el 'sopar popular contra la sentència'.