El CDR de Mataró ha tallat les vies del tren i ha interromput d'aquesta manera la circulació ferroviària a Mataró. Segons ha explicat Renfe, a través d'un comunicat, l'acció s'ha produït a les 08.35 hores d'aquest dimarts i afecta trens de les línies R1 i RG1 de Rodalies de Catalunya.

Per altra banda, també han destacat que "continuen tallades les dues vies  d’Alta Velocitat a Girona que van resultar danyades durant la crema d’objectes que es va produir ahir. D’aquesta manera el servei Ave continua interromput entre Barcelona – Girona i Figueres. El servei Ave des de Barcelona cap a Madrid es presta amb normalitat".

Així, han ressaltat que a les 07.30 hores s'ha recuperat la circulació de trens per les dues vies al tram Sant Miquel de Fluvià i Flaçà un cop tècnics d’Adif han retirat l’arbre que havia caigut sobre la via després de que hagi estat tallat amb una motoserra. Es restableix el servei a les línies R11 i RG1 de Rodalies de Catalunya.

La resta de serveis de Rodalies de Catalunya i trens Ave-Llarga Distància que connecten Barcelona amb Madrid, Corredor Mediterrani, sud i nord peninsular presten el servei amb normalitat.