Centenars de persones han celebrat aquest dissabte els "tres mesos de resistència" del col·lectiu veïnal que cada vespre des del 14 d'octubre -dia en què el Tribunal Suprem va fer pública la sentència del procés- talla l'avinguda Meridiana de Barcelona.

Avui, en el tall número 97, el moviment ha dut a terme una marxa que s'ha iniciat a la cruïlla entre l’avinguda Meridiana i el carrer de la Independència i s'ha dirigit fins l'estació de Fabra i Puig, on es fa el tall que ha fet famós aquest moviment batejat amb el nom de 'Meridiana Resisteix' per ser l'única protesta postsentència que encara dura.

El tall de la Meridiana arribarà als 100è dia consecutiu el pròxim dimarts 21 de gener, dia en què el moviment en té preparada "una de grossa". A diferència dels primers dies, ara els talls tenen l'autorització de la conselleria d’Interior.

Abans dels 100 dies, però, hi ha una altra data marcada al calendari dels veïns que tallen la Meridiana. Un dia abans de complir el centenar de talls, el dilluns, un grup ultra té previst protestar allà mateix contra el tall. "El feixisme avança si no se’l combat", adverteix Meridiana Resisteix per animar la gent a fer-hi front.