"Tothom és innocent fins que no hi ha una sentència". Amb aquesta contundència s'ha dirigit la periodista Bea Talegón a la portaveu del PSC, Eva Granados, per recordar-li que Puigdemont podria exercir el càrrec de president de la Generalitat. 

En una entrevista al programa Preguntes Freqüents de TV3, Talegón ha recordat que en cas que Puigdemont hagués d'entrar en presó preventiva no es podrien suspendre els seus drets polítics perquè encara no hi hauria una sentència, "per tant se li hauria de permetre ser votat i votar", afegia la periodista que també ha subratllat que malauradament "Puigdemont no té garantit poder exercir els seus drets".

Per la seva banda, Granados ha remarcat que el seu partit està en contra dels presos polítics i ha posat d'exemple la sessió constitutiva del Parlament on "Miquel Iceta ja va dir que els presos preventius havien de poder exercir el dret de vot de forma delegada". La portaveu ha assegurat que "políticament el PSC només demana que aquells que siguin escollits puguin exercir les seves responsabilitats en plenitud".