El dramaturg i actor Albert Boadella, autoanomenat president de Tabàrnia, ha fet una crida aquest dijous, a través d'un vídeo en to irònic, a participar en la manifestació que ha organitzat Tabàrnia per aquest pròxim diumenge 4 de març a Barcelona "a favor de la llibertat del poble de Tabàrnia".

"Ciutadans de Tabàrnia: ha arribat el moment de mostrar que Tabàrnia no és ficció. És hora de donar la cara, que vegin qui som i els que som, que som ciutadans de la conya i el bon rotllo, però també disposats a desmuntar les mentides del nacionalisme", ha dit el fundador de la companyia Els Joglars.

Per això, ha convocat els ciutadans a participar diumenge en la manifestació que partirà del monument a Rafael de Casanova. El mateix Boadella ha dit que "nacionalistes han falsificat la seva història", en al·lusió que aquest monument és lloc habitual d'ofrenes florals del catalanisme en la Diada de Catalunya de l'11-S. El dramaturg ha augurat que la manifestació provocarà una mala digestió a l'independentisme, però ha apuntat que "Tabàrnia és símbol de llibertat, si veniu tots estarem molt contents i, si no veniu, també. És a dir, feu el que us doni la gana".