El Govern i representants de diversos partits han condemnat les esvàstiques pintades a la seu nacional d'Òmnium, situada al carrer de la Diputació de Barcelona. A través de Twitter, el vicepresident del Govern i adjunt a la presidència d'ERC, Pere Aragonès, ha manifestat tot el suport a l'entitat: "Orgullosos de ser els enemics del feixisme. No passaran!", ha escrit.

Un dels primers a condemnar l'atac ha estat el líder del PSC, Miquel Iceta, que ha lamentat les "accions intimidatòries" contra la seu de l'entitat i ha afegit que mereixen la repulsa de tots els demòcrates.

El president del Parlament, Roger Torrent, ha manifestat que, "davant la intolerància i la banalització, hi trobaran una societat oberta que estima la llibertat". 
 

Per la seva banda, el president del PDeCAT, David Bonvehí, ha afirmat també a través de les xarxes socials que la "intolerància i les actituds violentes" no es poden tolerar mai. "Seguim treballant pels drets i les llibertats", ha afegit.

En la mateixa línia, la portaveu nacional de la CUP, Mireia Boya, ha expressat tot el suport a Òmnium: "Quan diem que no passaran és perquè estem convençudes que no ho faran", ha escrit.

La diputada dels comuns i impulsora de la plataforma Sobiranistes, Elisenda Alamany, ha estat contundent: "No passaran".

El conseller de Treball, Chakir el Homrani, ha afirmat: "Els atacs de l’extrema dreta ens reafirma en els valors de la democràcia i la llibertat".

Àngels Chacón, la consellera d'Empresa, ha escrit que actes com aquest "no es poden tolerar".

El portaveu de Poble Lliure, Guillem Fuster, ha indicat que "els serà impossible" acabar amb Òmnium.

Ester Capella, la consellera de Justícia, lamenta que en ple segle XXI hi hagi atacs com aquest.