Un striptease de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, davant del ministre de Treball, José Luis Ábalos, per aconseguir que les obres de la Sagrera avancin. Així ha definit la mateixa alcaldessa una imatge d'ella i el ministre durant les visites a les obres eternes en aquesta estació. 

En la primera fotografia que ha publicat en el seu compte d'Instagram, es pot veure com Ada Colau es treu la bufanda davant l'atenta mirada d'Ábalos. "Striptease de bufanda davant del ministre Ábalos: EL QUE SIGUI per tal que acabi com més aviat millor les obres de la Sagrera", ha escrit l'alcaldessa amb humor.

Després d'aquesta primera frase provocativa que ha alçat una allau de comentaris tant a Instagram com a Twitter, Colau ha aprofitat l'ocasió per denunciar la "vergonya" que suposa que l'estat espanyol "porti 10 anys de retards" i defensar les obres del seu executiu davant les crítiques d'alguns ciutadans. "Penseu que les obres són per fer habitatge públic, infraestructures de transport públic, carrils bici, pacificacions d’entorns escolars, superilles... obres imprescindibles per aconseguir la ciutat més justa i menys contaminada que volem", ha assegurat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ada Colau (@adacolau)

Entre els comentaris que ha aixecat la publicació de l'alcaldessa, l'analista Patrycia Centeno no ha pogut evitar comentar la frase de l'alcaldessa. "Pot ser que s'estigui anant de les mans 'el rotllo aquest' d'instagramer?", ha preguntat a Twitter, fent una picada d'ullet a una altra de les polèmiques de Colau per l'ús del castellà.