L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s'ha vist immers en els últims dies en una forta polèmica a Twiter pel seu sou com a càrrec electe. Segons la informació publicada per l'Ajuntament de Terrassa, Ballart té una retribució en 14 pagues i de 5.429 euros bruts al mes, el que significa que tant al mes de juny com al de desembre rep una nòmina lleugerament superior als 10.800 euros bruts. Tot plegat, sense comptabilitzar també els ingressos que rep com a diputat provincial de la diputació de Barcelona que és de 1.630 euros bruts al mes en forma de dietes i indemnitzacions, tal i com surt reflectit en la seva declaració pública de bens i interessos.

Davant la publicació d'aquesta informació per part de Sueldos Públicos, l'alcalde socialista ha assegurat el següent: "el meu sou net és de poc més de 3.000 euros. Prou de difamar." Un missatge pel qual se li han demanat explicacions i sobre el que Ballart ha tornat a contestar: "Llegiu bé l'article que heu compartit i vosaltres mateixos ho comprovareu." 

En aquest sentit, el mitjà digital que informa dels salaris dels càrrecs públics ha concretat que "el propi alcalde reconeix a Twitter que el seu salari net són poc més de 3.000 euros al mes, però no sabem si inclou en aquest càlcul el net de la dieta de la Diputació. Tampoc sabem si aquesta quantitat és descomptant la donació mensual al partit."