Les diverses manifestacions d'estudiants que s'han produït aquest dijous en el marc de les vagues contra la sentència del Suprem han deixat una imatge ben curiosa. Es tracta de la sorprenent aparició d'una ampolla de Fairy en una connexió en directe de la cadena espanyola Antena 3.

Mentre el periodista d'aquesta televisió estava fent una emissió en directe, un grup d'estudiants s'hi han col·locat darrera amb estelades i pancartes. El més curiós d'aquest moment ha estat quan un dels joves ha ensenyat lentament una ampolla de Fairy. La cara de noi, entre enigmàtica i irònica, ho deia tot. El vídeo d'aquest moment ja ha esdevingut viral.

Cal recordar que aquesta broma fa referència a les declaracions que va fer durant el judici al procés l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, qui va assegurar que "molts agents" li havien comentat que havien caigut en "la trampa del Fairy" durant l'1-O. Pel que es veu, aquesta trampa consistia en què els votants haurien omplert el terra d'aquest detergent perquè els policies caiguessin a terra.