"Ja no es diu Diplocat, es diu Diplocat en liquidació". Aquesta va ser una de les frases de la campanya electoral del 21-D i la va pronunciar l'aleshores vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría. En el mateix discurs en què va treure pit d'haver "escapçat" els líders independentistes, Santamaría va burlar-se del tancament del Diplocat a través de l'aplicació de l'article 155 i va assegurar que ara es deia "Diplocat en linquidació". 

Mig any després les coses han canviat força. L'article 155 ha deixat d'estar en vigor, els partits independentistes tornen a tenir el control del Govern de la Generalitat i Santamaría ja no és vicepresidenta, després de l'èxit de la moció de censura de Pedro Sánchez. A més, aquest dimarts l'executiu català, liderat per Quim Torra, ha decidit aturar la liquidació del Diplocat

Després de l'anunci, la xarxa s'ha apressat a recuperar el vídeo de Santamaría i a fer-ne befa, assegurant que el que finalment estava "en liquidació" era el govern popular de Mariano Rajoy.