L'associació unionista Societat Civil Catalana ha captat nous suports entre els sindicats amb els que celebrarà un acte conjunt el proper 4 de juny a les Cotxeres de Sants. Els protagonistes seran el mateix president d'UGT Catalunya, Matías Carnero, i l'exsecretari general de CCOO Baix Llobregat, Francesc Castellana, que va deixar el sindicat per haver donat suport a una manifestació de l'ANC i Òmnium pels presos.

A l'acte, amb el títol "La classe treballadora davant del procés separatista", també hi intervindran Manuel Zaguirre, exsecretari general de USO (Unión Sindical Obrera), Patricio Martínez, president d'Honor de la Confederació Estatal de Sindicats Mèdics (CESM), Isabel López Chamosa, exdiputada del PSC al Congrés, i Joan J. Escanilla, president de la Central Sindical Independent i de Funcionaris de Catalunya (CSIF).

Pel que fa UGT, sembla que no els suposa cap contradicció participar a un acte d'aquest perfil a la vegada que formen part de la plataforma Espai Democràcia i Convivència, creada per defensar les institucions catalanes i els drets de la ciutadania, on també hi ha l'ANC i Òmnium, entre d'altres.

cartell scc ugt ccoo