Alguns bisbes espanyols han enviat aquest dijous 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, missatges en defensa de la dignitat de la dona, del reconeixement de la seva feina i contra la violència masclista.

L'arquebisbe emèrit de Barcelona, el cardenal Lluís Martínez Sistach, ha donat la "benvinguda" al "moviment social per protegir la dignitat de la dona". "Benvingut aquest moviment social per protegir i promoure la dignitat de la dona i de reconeixement de la seva feina i del seu servei a la societat", ha donat suport a Sistach.

També, el cardenal arquebisbe de Madrid, Carlos Osoro, ha defensat que totes les persones són "iguals en dignitat" i ha recordat, en especial, les dones víctimes de violència i discriminació. "Déu ens va crear a la seva imatge i semblança, homes i dones ens va crear. Som tots iguals en dignitat. Resem avui per les nostres germanes, especialment per aquelles que pateixen discriminació o violència", resa el tuit publicat per Osoro a Twitter.

Per la seva part, el bisbe d'Àvila, Jesús García Burillo, ha dit "sí a la dona i sí a l'home" i ha demanat que hi hagi un "suport mutu", sota les etiquetes #DíaDeLaMujer i #WomensDay.

"Diguem sí a la dona. Com sí a l'home. Per desenvolupar la personalitat i la vàlua de la dona no fa falta odiar l'home, no fa falta que ens odiem entre nosaltres. Al contrari: hem de donar-nos suport mútuament", ha indicat.