El sindicat majoritari de la Policia Nacional, el SUP,  "ha convidat" al diputat d'EH Bildu al Congrés, Jon Iñarritu, a presentar-se a les delegacions de la policia i aprendre a utilitzar una pistola elèctrica, coneguda com Taser i el més sorprenent de tot, corroborar en primera persona els efectes de rebre un tret d'aquesta: "Si el diputat Jon Iñarritu de la formació EH Bildu vol saber el funcionament i lesivitat de la Taser i Extensible, estem encantats de convidar-lo a una demostració i fins i tot a que provi els seus efectes com ha fet el periodista d'Informativos Telecinco". 

El tuit, s'adjunta amb una notícia de l'espai informatiu de Pedro Piqueras on s'explica que el ministeri d'Interior posa a disposició dels cossos de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, 1.200 pistoles d'aquesta tipologia.

Iñarritu, també des de twitter, ha contestat amb ironia: "Hola amics i amigues! Perfecte. Si hi ha voluntaris i vostès m'expliquen com s'utilitza, jo els aplico una descàrrega a qui ho desitgi, d'acord? Després del confinament, parlem".

Aquesta mena d'armes disparen descàrregues elèctriques que fa disminuir la memòria de forma immediata i també redueixen la persona de cop. En alguns casos poden arribar a ser mortals, als Estats Units es van arribar a registrar mil casos entre l'any 2000 i 2007.