Aquest diumenge han aparegut unes 53.000 banderes d'Espanya al costat del Guadalquivir, prop del pont de l'Alamillo. Les banderes han estat dipositades per les víctimes de la pandèmia a Espanya en una acció que ha dut a terme l'Associació Nacional de Víctimes i Afectats pel Coronavirius (Anvac) i que ja s'ha dut a terme en altres localitats com Madrid i València.

Les banderes van des del pont de l'Alamillo fins a San Jerónimo, al marge esquerre que correspon a Sevilla, segons detalla l'ABC Sevilla. Per desplegar tal quantitat de banderes, l'associació ha necessitat la col·laboració de 150 voluntaris de Sevilla i d'altres punts de la província que havien estat avisats. Ara bé, fins a última hora no sabien del cert on es duria a terme l'acció. 

En aquesta posada en escena de banderes hi han participat pacients que han superat el virus però també familiars de persones que han perdut la vida per aquest. 

53.000 banderes a València

La platja de la Patacona, al municipi d'Alboraia (País Valencià), es va despertar també diumenge passat amb 53.000 banderes d'Espanya clavades a la sorra. Un altre homenatge, que barreja patriotisme i salut, per guardar la memòria a les persones mortes pel coronavirus des de l'inici de la pandèmia. Les banderes han estat col·locades a la sorra durant aquesta matinada per voluntaris de la Asociación Nacional de Víctimas y Afectados por Coronavirus (Anvac), per "rendir un emotiu acte de record", segons ha informat aquesta agrupació.