Aquest diumenge comença el setzè dia de vaga de fam per Jordi Turull i Jordi Sánchez. Des del passat divendres 14 de desembre, el conseller Turull està ingressat a la infermeria. Aquest dissabte ha explicat a la seva carta diària a ElNacional que havia passat el dia "bàsicament estirat al llit perquè el cos" li ho demanava. Cal recordar que aquest diumenge es compleixen 300 dies de l'entrada a la presó de Jordi Turull i Josep Rull.

L'expresident de l'ANC ha assegurat aquest diumenge en un tuit que està "disposat a encarar un judici per derrotar les raons d"Estat i denunciar les seves mentides". "Llum als ulls i força al braç!", ha afegit.

Aquest diumenge també és el tretzè dia de vaga de fam per Josep Rull i Joaquim Forn. Precisament, Rull ha recordat en un tuit els seus 300 dies a la presó, els quals ha qualificat de "captiveri ignominiós". El conseller, però, es manté fort en les seves conviccions i assegura que "el nostre compromís amb la llibertat de Catalunya és insubornable". "Ens en sortirem: l’esperança és més poderosa que la por. Gràcies per estar al costat nostre tot aquest temps", ha afegit.

Per la seva banda, Forn ha informat que al Mòdul de la presó de Lledoners on es troben ja tenen el pessebre instal·lat. "Gràcies a tots els companys que l’han fet possible", ha agraït.