El conseller Jordi Turull explica en el seu dietari a El Nacional des de la presó de Lledoners el 15è dia de vaga de fam, que ha passat "bàsicament estirat al llit perquè el cos" li ho demanava. Després del seu trasllat a la infermeria, aquest divendres, el conseller hi ha passat el primer dia; un dia en que assegura que se sent "més fluix" però "res greu".

WhatsApp Image 2018 12 15 at 21.11.09

Tot i sentir-se més dèbil, Turull explica a aquest diari que ha tingut força per anar al locutori i trobar-se amb representants del seu poble, Parets, que "no paren de mobilitzar-se" per tots els presos polítics.

Aquesta trobada amb gent de Parets, relata el conseller, era important perquè "tenia la necessitat de donar-los les gràcies directament". El conseller qualifica d'"admirables" els seus veïns de Parets.

A la missiva, indica que el trasllat a la infermeria li ha obligat a readaptar-se a un nou horari: "El règim d'horaris i de tot plegat a infermeria és diferent al del mòdul. M'hi estic adaptant". Tot i això, precisa que aquest dissabte ha estat bàsicament estirat al llit perquè el cos li ho demanava.

WhatsApp Image 2018 12 15 at 21.11.20

Jordi Turull ha volgut recordar que aquest diumenge es celebra la Marató de Tv3, enguany dedicada a la investigació del càncer, i ha desitjat que "vagi molt i molt bé". El conseller ha fet memòria de quan col·laborava en la coordinació dels voluntaris de La Marató. 

"És un dia on llueixen les millors actituds del nostre país: som això, som el país de la Marató de Tv3, de Pau Casals, de gent de pau, gent solidària com no n'hi ha, per molt que vulguin alguns vendre la societat catalana com a crispada i violenta", ha conclòs el conseller en el dietari d'aquest dissabte.