El jove de 22 anys que va resultar ferit ahir durant les càrregues policials que van tenir lloc ahir a l'aeroport del Prat ha perdut l’ull, segons han confirmat aquest matí fonts hospitalàries i l’entitat de defensa de drets Irídia.

El noi va tenir ahir un esclat del globus ocular. La ferida es considera compatible amb l'impacte d'una pilota de goma, un tipus de munició que ahir va ser utilitzat per agents del Cos Nacional de Policia, tal com ha confirmat el mateix cos. De tota manera, no està confirmat oficialment que la pèrdua de l'ull fos a causa d'un tret de pilota de goma per part d'un agent de la policia espanyola.

Després de rebre un impacte a l'ull a la zona de pàrking, el jove va ser atés a l'exterior on va ser atés per Sanitaris per la República, que després el van traslladar a zona segura del SEM, a la zona de taxis. Seguidament, el ferit va ser traslladat d’urgència a l’Hospital de Bellvitge. A més d'aquest ferit, el SEM va informar d’una vuitantena d’assistències sanitàries durant la jornada d’ahir.