La plaça Catalunya està plena de gom a gom i cada vegada hi arriben més manifestants que protesten contra la sentència del judici al procés. Aquesta imatge contrasta amb la darrera concentració que s'ha fet en aquesta plaça; aquest dissabte, en motiu del dia de la Hispanitat, els unionistes es van reunir a plaça Catalunya. 

plaça catalunya sentència procés   Marc Ortín

Concentracíó contra la sentència a Plaça Catalunya aquest dilluns / Marc Ortín

manifestacio hispanitat espanyolista 12 octubre 2019 efe

Manifestació unionista dissabte 12 d'octubre a plaça Catalunya / EFE

A les imatges s'aprecia el volum de gent que s'ha concentrat en les dues ocasions a la cèntrica plaça de Barcelona. Avui, milers d'estudiants s'han manifestat pel centre de Barcelona per mostrar el rebuig a la sentència del Tribunal Suprem de l'1-O. La marxa ha començat a Palau Reial on, tan bon punt s'han conegut les condemnes, els universitaris han tallat la Diagonal. Durant prop d'una hora s'han mantingut a la calçada i cap a les onze han sortit en manifestació.

Crits de ''llibertat presos polítics'', ''contra la sentència, independència'' o ''1 d'octubre, ni oblit ni perdó'', la marxa ha anat avançant i ha anat sumant manifestants, com un grup de treballadors de l'Agència de Residus de Catalunya, o del Departament d'Educació. Els estudiants han anat fins al carrer Balmes, han envaït el carrer Rosselló i han acabat al passeig de Gràcia per confluir amb les diferents columnes universitàries a la plaça Catalunya.