Columnes de manifestants han tallat l'autopista AP-7 a l'alzada de Girona i en els dos sentits de la marxa com a protesta a la sentència al procés. 

Els centenars manifestants, que han començat les mobilitzacions al centre de Girona, han anat després fins al polígon de l'Avellaneda on han tallat el trànsit ferroviari tant del tren convencional com de l'AVE.

Una estona després, han decidit aixecar aquest tall. Han cremat barricades a les dues vies, que en aquest punt discorren paral·leles, per interrompre més estona el pas de trens.

Després, han anat caminant fins a l'AP-7 per tallar la circulació en els dos sentits. El tall és a la sortida Girona-Sud, tocant a Vilablareix.

A la zona s'han desplaçat també una quinzena de furgons dels Mossos, que s'han situat a l'extrem sud de la mobilització.

S'han fet desviaments en sentit nord per la sortida 8 Vilobí i en sentit sud, per la sortida 6b, Girona oest. 

A les set de la tarda, s'ha desconvocat la manifestació i els concentrats s'han dirigit a peu cap a la plaça del vi i la d'1 d'octubre de Girona, on a les 20:00 hores s'hi ha convocat una concentració en contra la sentència al procés.

Manifestants abandonen tall AP-7 - Jaume Cusí
Foto: Jaume Cusí

Segons el Servei Català del Trànsit, a les comarques gironines també s'ha tallat a l'enllaç entre la C-31/C-252 amb la Gi-634 a Verges i la C-63 a Anglès. També s'ha tallat la C-17, a l'alçada de Vic en els dos sentits.