Societat Civil Catalana (SCC) s'ha fet enrere i ha desconvocat la manifestació espanyolista que havia organitzat conjuntament amb la plataforma Tabàrnia per al 25 de febrer a Barcelona.

La direcció de SCC va confirmar ahir el seu suport a la manifestació, però avui l'ha desconvocada amb l'argument de "no generar tensió en benefici de tots els catalans", tenint en compte que aquell dia s'inaugura el Mobile World Congress (MWC) a la capital catalana.

En un comunicat, l'entitat unionista ha explicat que ha rebut "un gran nombre de peticions per part de diversos sectors del món polític, econòmic i social" per posposar la marxa. Però la farà "més endavant i amb el mateix objectiu: reclamar la formació d'un nou govern a Catalunya que representi tots els catalans i així poder aconseguir que es fomenti la convivència i la concòrdia".

L'entitat ha ressaltat "l'esperit avantguardista i acollidor" de Barcelona, i ha celebrat que aculli un esdeveniment tan important com l'MWC. "No volem contribuir a generar més inestabilitat econòmica a Catalunya" i, és més adequat no convocar la manifestació espanyolista coincidint amb la fira, ha afegit.