L'expresident de França Nicolas Sarkozy aprofita el seu temps lliure, després de perdre les primàries de la dreta per tornar-se a presentar com a president de la República, per passar-lo amb la família i anar amb bicicleta. De fet, aquesta és una de les aficions ben conegudes de l'expresident. El passat 31 de desembre, però, la seva sortida ciclista va acabar de forma inesperada.

Mentre feia una ruta entre Cap Negre, on viu, fins a Sant-Tropez, va passar per un moll en direcció prohibida. Una acció que no va escapar de la visita de la policia, que el va aturar i li va demanar explicacions sobre què hi feia allà. Així ho explica el diari francès Le Parisien, que també afirma que no ha rebut cap tipus de sanció pels fets.

Després d'això, Sarkozy es va disculpar amb l'agent i va continuar el seu camí a peu, amb la bicicleta al costat. Els fets, doncs, no van anar a més, però Sarkozy va sumar un nou incident, justament l'últim dia d'un any no massa favorable per a ell, després de veure frustrades les seves intencions de tornar a ser president de França.