L’exconseller Santi Vila aprofitarà el Blue Monday —la data assenyalada com a dia més infeliç de l’any— per començar una nova etapa.

Aquest dilluns serà el primer dia de l’exmembre del govern de Puigdemont com a director general d’una empresa de serveis, alhora que està a l’espera de tornar a la universitat per fer-hi de professor.

“Hi ha tota una etapa que s’acaba. Ara entrem en un any en què n’haurem d’assumir les responsabilitats i, per tant, pagar les factures i mentrestant tinc la sort que ja em puc incorporar en el món privat. En una empresa on espero ser-los molt útil i, alhora, intentaré reprendre molt aviat la meva activitat acadèmica, tornant a fer classes, i a mirar endavant”, ha explicat Vila a RAC1.

L’exconseller vol completar el seu “canvi de vida” mentre encara està en el punt de mira del Tribunal Suprem per rebel.lió, sedició i malversació de fons.

Candidat a l’alcaldia de Barcelona?

Vila desembarca avui a l’empresa privada però manté intacta la seva passió per la política. És per això que continua amb la idea de ser el candidat del PDeCAT a l’Ajuntament de Barcelona.

Això, malgrat la seva sortida del govern el dia abans que es fes la DUI, i que el seu partit li ha obert un expedient per haver dit que el govern no va preparar les estructures d’Estat.