El relleu de Santi Vidal al Senat serà el seu suplent a la llista, Robert Masih Nahar (@rmnahar), el primer indi a seure a la cambra alta espanyola. Nascut a Gurdaspur, Índia, el 1974, és jugador, promotor i directiu de criquet. Masih va arribar a Barcelona el 2005.

Masih, de 42 anys, és el primer indi en la història de la política catalana. Figurava a les llistes d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona de les eleccions municipals del maig del 2015. És empresari d'esdeveniments culturals i esportius relacionats amb la comunitat sud-asiàtica resident a Catalunya. Molt implicat en el tema de la immigració, ha coordinat tasques per facilitar la integració de catalans d'origen indi, pakistanès i bengalí.

El 2007 fundà el Catalunya Cricket Club, que presideix. El 2009 impulsà el primer Torneig de Criquet de Catalunya amb el Departament d’Esports de la Generalitat. Masih és el màxim representant del criquet català als comitès internacionals. Presidí (2010-12) la Unió Esportiva Catalana de Clubs de Criquet, de la qual també fou fundador, que es convertí en la futura federació catalana d’aquest esport (2012).

El nou senador va decidir quedar-se a Barcelona fa dotze anys mentre visitava els seus pares a Itàlia en un viatge de tornada a l’Índia des de Mèxic. Masih és originari de la regió índia del Panjab i es va establir a Catalunya amb la missió d’impulsar i professionalitzar el criquet, principal esport dels països de la seva regió nadiua. Gràcies a la seva tasca des de zero, ja existeix una lliga de vint equips, una Federació Catalana, una selecció pròpia que ja s’ha estrenat oficiosament a Grècia, tallers a les escoles i un camp reglamentari a Vidreres (La Selva).