Pedro Sánchez està disposat a reunir-se amb Inés Arrimadas. Segons ha avançat LaSexta i han confirmat a ElNacional.cat fonts de La Moncloa, el president espanyol està disposat a rebre la dirigent de Ciutadans, després que aquesta li hagi enviat una carta sol·licitant-li una trobada a tres, amb Pablo Casado, per a abordar una alternativa al govern de coalició amb Podemos i el suport dels partits independentistes, que són imprescindibles davant l'autoexclusió de la dreta. Amb els deu diputats de Ciutadans no en tindria prou per a una majoria alternativa. 

Després que Inés Arrimadas hagi fet arribar una carta a Pedro Sánchez, l'entorn del president en funcions trasllada que "no hi hauria problema en què es produeixi una reunió" amb la dirigent de Ciutadans. La Moncloa precisa que la reunió seria només amb ella, no a tres bandes. "Podria ser en els pròxims dies, un cop el president complís amb els compromisos internacionals d'aquesta setmana", precisen des del govern espanyol.

La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, ha demanat per carta al president Pedro Sánchez una reunió a tres amb el líder del PP Pablo Casado, "per fer història" i posar en marxa un acord parlamentari "moderat i constitucionalista". Arrimadas ha defensat que vol "proposar una majoria de 221 escons moderats i constitucionalistes" per arribar a un acord que permeti posar en marxa un govern que deixi fora "populistes, nacionalistes i separatistes".