L'exsecretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha triat Astúries per fer el segon acte amb la militància des que va deixar la secretaria del partit.

Davant més de mil persones, Sánchez ha demanat a la gestora que convoqui el congrés que posi fi a la interinitat en el lideratge del partit i li ha etzibat que “al PSOE no hi sobra ningú, el que falta és la veu i el vot de la militància”.

L’acte s’ha celebrat al parc de la Laguna de la localitat d'El Entrego. La localització no és casual. Sánchez ha fet el segon acte públic d’oposició a la gestora en la federació que dirigeix el president d'aquesta, Javier Fernández.

El cert és que a Astúries hi ha cert malestar entre la militància socialista per la decisió de Fernández de facilitar la investidura del popular Mariano Rajoy.  

Entre els assistents a l’acte de Sánchez hi havia les diputades Adriana Lastra i María Luisa Cerceda. Totes dues formaven part de l’equip de Sánchez al capdavant del PSOE i ara han estat rellevades de les responsabilitats per la gestora.